Ontwikkelen, groeien
en presteren

Lust4Life staat voor geestdrift, bezieling en levenslust. Het zijn krachten die ieder mens van nature bezit en gebundeld met de wilskracht is dit de motivatie om te ontwikkelen, groeien en presteren. Door gebeurtenissen, omstandigheden en ervaringen kunnen deze krachten bij mensen geblokkeerd raken en kan er stolling in de ontwikkeling van professionals binnen organisaties ontstaan.

Voor mensen De kracht van de coaches en natuurgeneeskundig therapeuten van Lust4Life is dat zij in staat zijn om in meerdere lagen waar te nemen en mensen te begeleiden bij het maken van duurzame doorbraken en blijvende veranderingen. Zij zijn in staat om vanuit verschillende invalshoeken en met een grote diversiteit aan specialismen hun cliënten te ondersteunen. Lees meer

Lust4Life werkt ook samen in een netwerk met andere organisaties en specialisten, welke wij afhankelijk van uw wensen en de opdracht kunnen betrekken.

WILMY EVERS

Wilmy Evers (1960) heeft als geregistreerd coach en paramedisch natuurgeneeskundig therapeut veel ervaring opgedaan in de hulpverlening en verschillende bedrijfstakken. Ze is een dieptewerker en heeft het vermogen om op een duidelijke en liefdevolle manier mensen te begeleiden bij hun vraagstukken. Door de kennis, visies en technieken uit de psychologie, pedagogie, logopedie, sjamanisme en coaching te bundelen is een unieke manier van werken ontstaan. Het gebruik van talentscans, kernkwaliteiten, innerlijke dialoog, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, energetisch lichaamswerk en mindfulness technieken zijn hier enkele voorbeelden van.

“Mijn doel is mensen in contact te brengen met hun gevoel en intuïtie en een verbinding tussen hoofd en hart tot stand te brengen. Dat is de basis om op jezelf te kunnen vertrouwen, keuzes te maken, grenzen aan te geven, enthousiast te zijn en levenslust te ervaren?

Wilmy Evers Levenslust Lust4Life Verandermanagement Therapie Wendbaar Werken Coaching
Wilmy was geregistreerd bij NOBCO, als coach. En bij BATC als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

Zij heeft er voor gekozen om haar werk zonder registratie voort te zetten.

Zorgverzekeraars vergoeden haar werk niet.


COACHING & THERAPIEËN

 Ieder mens heeft middelen en bronnen om zijn/haar problemen op te lossen. Deze zijn voor ieder individu uniek. De kunst bij coaching is om de cliënt te helpen deze middelen en bronnen en te vinden en te versterken.

CONTACT

Wij zijn professionals met jarenlange praktijkervaring en een uitstekende theoretische basis binnen ons vakgebied. Wij komen graag bij u langs om uw vraagstelling en wensen te bespreken en onze visie en werkwijze toe te lichten.

40+ VROUWENZORG

Een gespecialiseerd centrum dat zich vooral richt op multidisciplinaire zorg aan vrouwen in de 40+ levensfase. In ons centrum wordt gewerkt vanuit de holistische visie op de vrouw.