We zijn gespecialiseerd in 40+ Vrouwenzorg,
talent- en loopbaancoaching en diverse therapieën
waaronder burn-out & stress.

Coaching en therapieën

De kracht van de coaches en natuurgeneeskundig therapeuten van Lust4Life is dat zij in staat zijn om in meerdere lagen waar te nemen en mensen te begeleiden bij het maken van duurzame doorbraken en blijvende veranderingen. Zij zijn in staat om vanuit verschillende invalshoeken en met een grote diversiteit aan specialismen hun cliënten te ondersteunen. De Lust4Life coaches en therapeuten zijn professionals met jarenlange praktijkervaring en een uitstekende theoretische basis binnen hun vakgebied. Door de inzet van innovatieve ideeën, interventiemethoden en –technieken en creatieve werkvormen begeleiden zij hun bij het maken van duurzame doorbraken en blijvende veranderingen.

Coaching is gericht op het ondersteunen en stimuleren van mensen in hun leven. De Lust4Life coaches helpen hun cliënten onder meer bij het (her)vinden van energie en motivatie, een gezonde werk-prive balans en een loopbaan- en levenskoers. Ieder mens heeft middelen en bronnen om zijn/haar problemen op te lossen. Deze zijn voor ieder individu uniek. De kunst bij coaching is om de cliënt te helpen deze middelen en bronnen en te vinden en te versterken.

De Lust4Life coaches begeleiden de cliënt hierin waardoor zij verdieping in zichzelf vinden en nieuwe wegen ontdekken. Dit doen zij onder andere door samen met de cliënt hun gedrags- en gedachtenpatronen, beschermingsmechanismen en blinde vlekken te ontdekken, te onderzoeken en te onderkennen. Hierdoor is de cliënt in staat deze los te laten waardoor zijn/haar kracht en bekwaamheid vrijkomen en verder ontwikkeld kunnen worden. Het doel dat de cliënt voor ogen heeft kan dan ook daadwerkelijk bereikt worden. Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor coaches (NOBCO).

Lust4Life biedt tevens een aantal (natuurgeneeskundige) therapieën toe. Afhankelijk van de persoonlijke behoefte en noodzaak worden per individu (een combinatie van) verschillende therapieën toegepast. Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundig therapeuten (BATC).

40+ Vrouwenzorg

Een gespecialiseerd centrum dat zich vooral richt op multidisciplinaire zorg aan vrouwen in de 40+ levensfase. In ons centrum wordt gewerkt vanuit de holistische visie op de vrouw. Complementaire geneeswijzen worden in samenwerking met reguliere geneeskunde aangeboden. Een op maat gemaakte zorg, die voldoet aan de specifieke wensen van de 40+ vrouw. Vrouwen kunnen bij ons terecht  voor informatie, vragen, klachten en ondersteuning. Er is namelijk een toenemende behoefte  aan ondersteuning van de vrouw vaak mede ten gevolge van de overgang. De coaches en therapeuten die aan ons centrum verbonden zijn hebben allen ervaring met deze specifieke levensfase.

Waarom dit centrum?

  • Omdat in ons centrum de vrouw centraal staat en sprake is van één contactpunt.
  • Omdat vrouwen bij ons terecht kunnen voor informatie, vragen, klachten en ondersteuning op het gebied van o.a. persoonlijke ontwikkeling, overgang en lifestyle. 
  • Omdat er een toenemende behoefte is aan ondersteuning van de vrouw, vaak mede ten gevolge van de overgang.
  • Omdat er aandacht, tijd en ruimte is en privacy hoog in het vaandel staat.
  • Omdat er samen met andere professionals gezocht wordt naar mogelijke behandelingen en op maat gemaakte zorg.